Funerare Non Stop
0768.10.44.44

Home |

Sicrie complet echipate

Sicrie complet echipate

Sicrie complet echipate

Decesul poate surveni in orice moment al vietii. Uneori ne asteptam sa se intample, alteori se intampla brusc, fara vreun avertisment iar numeroasele aranjamente specifice unei ceremonii de inmormantare pot parea descurajante in aceasta perioada deja incarcata emotional.

O persoana apropiata tocmai a decedat? Aveti nevoie de un sicriu, cosciug  care onoreaza persoana draga decedata?

In timpul funeraliilor, un sicriu joaca un rol semnificativ. Poate reprezenta caracterul si personalitatea persoanei iubite pierdute sau poate exprima modul in care va simtiti in legatura cu aceasta. 

Va punem la dispozitie o gama diversificata de sicrie, cosciuge : de la modern la clasic, de la lux la simplitate si de la culori naturale la vibrante; din diverse esente de lemn (fag, tei, arin, brad, plop) si la preturi pentru toate posibilitatile. Cu siguranta puteti gasi aici sicrie complet echipate ieftine dar si sicrie de lux care sa raspunda nevoilor dvs. 

Mai jos puteti vizualiza o parte dintre produsele noastre clasice. Pentru mai multe modele de sicrie, vizitati magazinele noastre sau solicitati-ne un catalog de prezentare a produselor.

Toate sicriele achizitionate de la noi sunt complet echipate!