Funerare Non Stop
0768.10.44.44

Home |

Servicii Funerare Non Stop Bucuresti

Servicii Funerare Non Stop Bucuresti

Servicii Funerare Non Stop Bucuresti

Cand cineva apropiat trece in nefiinta gestionarea aspectelor practice poate fi coplesitoare, deoarece trebuie facute multe aranjamente funerare si luate multe decizii intr-un timp foarte scurt.

Ne facem timp pentru a va asculta cerintele, pentru a va sfatui si pentru a raspunde la intrebarile dvs., fie ca este vorba despre servicii funerare complete, inmormantare, acte, transport funerar, sau alegerea sicriului. 

Nu ezitati sa ne contactati. Va putem ajuta sa traversati mai usor aceasta perioada. Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Raspundem cu seriozitate la fiecare apel 0768.10.44.44

Sala Pregatire Decedati

Dupa cum probabil stiti, legea funerara din Romania (102/2014 si H.G. 741/2016) nu permite sa tinem corpul neinsufletit la domiciliu mai mult de 2 ore de la momentul decesului si prevede ca toate procedurile de igienizare, cosmetizare si imbalsamarea sa fie efectuate in sali special amenajate ( mini-morga ) .

Astfel, persoana decedata va fi preluata de la domiciliu ,azil , case de batrani ...etc si transportata la sala de pragatire pentru aranjarea corpului , constatare deces , imbalsamare , cosmetizare, toaletare urmand a fi pregatit pentru depunere la capela sau inmormantare.

Sala trebuie sa fie dotata conform normelor sanitare prevazute de lege si sa asigure nivelul 2 de biosecuritate , dotata cu: frigider mortuar / camera frigorifica 

Detalii

Constatare Deces

Intelegem cat este de dificil acest proces pentru familia dvs., de aceea va punem la dispozitie oricand un medic pentru constatarea decesului. In cazul in care avem de a face cu o moarte cerebrala, confirmarea medicala a decesului trebuie facuta in urma a 2 examinari efectuate la intreval de cel putin 6 ore intre ele.

Certificatul Medical Constatator de Deces (CMCD) se elibereaza dupa de 24 de ore de la producerea decesului.

Pentru a beneficia de o reducerile noastre, alegeti un pachet funerar complet.

Detalii

Toaletare decedati

eFunerare va pune la dispozitie servicii funerare complete non-stop, in Bucuresti si Ilfov. Serviciile oferite includ preluarea, manipularea si constatarea decesului, precum si imbalsamarea sau toaletarea decedatului.

Pregatirea corpului conform procedurilor sanitare: spalat, igienizat, cosmetizat, barbierit, imbracat. Dupa finalizarea procedurilor de cosmetizare se va aseza in sicriu persoana decedata.

Detalii

Imbalsamare decedati

Imbalsamarea este o procedura medicala ce presupune aplicarea unei metode artificiale de conservare asupra corpului prin injectarea acestuia cu substante fluide care impiedica descompunerea.

Imbalsamarea se efectueaza de catre personal calificat, in urma emiterii Certificatul Medical Constatator de Deces si este unul dintre serviciile funerare obligatorii prin lege. 

In urma efectuarii acestui serviciu funerar se va elibera un certificat de imbalsamare, document obligatoriu pentru transportarea sicriului si depunerea acestuia la capela.

Detalii

Acte inregistrare deces

Certificatul de deces se elibereaza pe baza certificatului medical constatator intocmit la incetarea din viata a unei persoane. Certificatul de deces se poate elibera la cerere de catre orice membru al familiei sau orice alta persoana care aduce acte doveditoare,din care sa rezulte; sau gradul de rudenie cu persoana decedata sau testament ,ingrijiri cu clauze etc.

Pentru a va ajuta sa finalizati procedurile legale necesare in cazul unui deces, va punem la dispozitie servicii funerare complete ce includ si obtinerea actelor necesare: certificatul de deces, adeverinta de inhumare, adeverinta sanepid, etc.

Detalii

Manipulare Decedat / Sicriu

Va punem la dispozitie optional servicii de manipulare persoane decedate si manipulare sicriu. Manipularea presupune transportul si deplasarea acestora de la domiciliu la masina de transport funerar, de la masina la capela sau biserica, transportul sicriului de la masina in cimitir la locul de veci.

In pachetele funerare complete de la eFunerare este inclusa si manipularea corpului persoanei decedate, dar si a sicriului, in deplina siguranta.

Detalii

Transport funerar

Transport funerar pe tot teritoriul Romaniei, atat in Bucuresti cat si in toata tara. 

- Limuzine elegante Dric pentru transportul persoanelor decedate la biserica sau capela, transportul funerar la cimitir.

- Autoutilitare pentru transportul decedatului de la domiciliu, azil sau IML catre sala pentru pregatire decedati.

- Microbuze pentru transportul persoanelor ce participa la ceremonie - la biserica sau cimitir.

- Autoutilitare pentru transportul sicriului catre capela, biserica si cimitir. 

Detalii

Incinerare

Acceptam dreptului fiecarei persoane de a decide in privinta propriului sfarsit.  

Serviciul de incinerare a persoanei decedate se poate efectua numai la cererea familiei. 

Vom face toate demersurile pentru dvs., vom programa incinerarea si va vom pune la dispozitie sicriul  si urna necesara.

In prezent in Romania exista un singur crematoriu, in Bucuresti.

Detalii

Ajutor de Inmormantare

Cat este ajutorul de deces in 2023 si cum poti intra in posesia lui?

In cazul decesului unui pensionar, valoarea ajutorului de inmormantare este de 6789 lei. 

Inmormantare doar cu talonul de pensie! Servicii funerare complete. 

Detalii

Aranjamente Florale

Sunteti in cautarea unui aranjament floral special pentru inmormantarea unei persoane dragi?

Va punem la dispozitie orice fel de aranjament floral funerar, jerbe din flori naturale si artificiale, coroane din flori naturale si artificiale, buchete mortuare, cosuri funerare pentru a va prezenta regretele intr-un mod unic.

Livrarea aranjamentelor florale funerare se face numai in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Detalii

Inchiriere Catafalc

La capela, la domiciliu si chiar in biserica se obisnuieste asezarea sicriului cu trupul neinsufletit pe un catafalc, care permite vizitarea si jelirea decedatului. 

Catafalcul este un postament inalt, foarte util, ce are suport de lumanari la cap si la picioare. 

Printre toate celelalte servicii funerare mentionate, firma noastra va ofera si inchirierea catafalcului pentru 72 de ore.

Detalii

Cos Biserica Inmormantare

Ce trebuie sa contina cosul de mers la biserica la inmormantare?

Pentru a pomeni un suflet drag plecat in lumea de dincolo trebuie sa stim intotdeuna cum sa ne pregatim. Conform datinilor bisericesti, este obligatoriu atunci cand mergem cu o persoana decedata la slujba funerara, sa pregatim un cos cu bunatati.

Cosul trebuie sa contina:

-  COLIVA

-  Produse de panificatie - cap, prescura, arhanghel

-  vin, ulei cu vin, prosop, lumanari.

Detalii

Organizari Parastase

Lasa tot stresul organizarii parastasului pe seama noastra.

Organizam parastase, slujbe de pomenire a mortilor si pomeni prin care sa va puteti arata dragostea fata de persoanele dragi trecute in nefiinta.

Va punem la dispozitie orice fel de Pachete Alimentare aveti nevoie, Coliva, Colaci pentru pomenirea celor trecuti in nefiinta, precum si legatura cu mai multe restaurante in domeniu.

Detalii

Locuri de veci

Sunteti in cautarea unui loc de veci?

In oferta noastra de servicii funerare se gasesc si serviciile pentru gasirea unui loc de veci.

Avand relatii si cunostinte in domeniul serviciilor funerare, va putem facilita achizitionarea unui loc de veci pentru persoana draga decedata.

Va recomandam cu drag sa apelezi la serviciile noastre chiar daca sunteti doar in cautarea unui loc de veci sau mai aveti nevoie si de alte servicii.

Detalii

Pietre funerare

Monumente funerare, Pietre funerare, Fotoceramica

Cand vine vorba de alegerea unui monument funerar va putem furniza la cerere orice fel de model de pietra funerara pentru locurile de veci.

Va asteptam cu pozele celor dragi pentru a alege dintr-o larga gama de modele de fotoceramica. 

Detalii

Inchiriere capac frigorific

eFunerare va pune la dispozitie non stop servicii de inchiriere capac frigorific pentru conservarea persoanei decedate pentru o perioada de timp mai mare in mod GRATUIT daca serviciile funerare sunt prestate de catre compania noastra..

Detalii